Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Adrian Constantin Glugă, a anunţat că, zilnic, sunt date pe litoral 35 – 40 de amenzi, iar cele mai multe sancţiuni sunt acordate în weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Adrian Constantin Glugă a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că 270 de poliţişti acţionează în fiecare zi la nivelul judeţului Constanţa. 
 
“Acţionăm în această perioadă cu peste 270 de poliţişti zilnic la nivelul întregului judeţ, ponderea o reprezintă poliţiştii de pe zona de litoral şi am intensificat activităţile pe transportul în comun, cluburi, terase, discoteci şi tot ceea ce înseamnă spaţii aglomerate. Avem o serie de sancţiuni contravenţionale aplicate într-o medie de 35 – 40 zilnic, vârful îl reprezintă perioada de weekend şi tot în această perioadă de weekend sunt şi cele mai multe sancţiuni aplicate operatorilor economici care într-un fel sau altul nu respectă măsurile respective”, a transmis şeful IPJ Constanţa. 
 
Întrebat dacă au fost luate măsuri împotriva operatorilor economici care au pus şezlongurile pe plajele extinse din Mamaia, deşi nu au voie, Adrian Constantin Glugă a răspuns: “Există în derulare un plan de acţiune mâine şi poimâine pe această temă. (...) Au fost aplicate amenzi pentru operatorii economici, inclusiv de pe plajă care nu au respectat măsurile de natură organizatorică. Cuantumul amenzilor este de la 2.000 – 10.000 de lei pentru un organizator, un operator economic”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.