Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Pasztor Sandor (UDMR), a fost amendat cu 5.000 de lei după ce a fost găsit la pescuit, la un lac de lângă Oradea. "Recunosc că am greşit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toţi (...) Poliţia m-a sancţionat justificat (...) Regret sincer atitudinea mea nedemnă şi îmi cer scuze tuturor", a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pasztor Sandor a scris pe Facebook despre amenda primită joi.

"Azi (joi - n.r.) după amiază, pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greşit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toţi. Nu trebuia să cedez acestei ispite. Poliţia m-a sancţionat justificat, la faţa locului cu o amendă de 5.000 de lei. Mâine dimineaţa, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi şi voi transfera o sumă similară unei asociaţii caritabile. Regret sincer atitudinea mea nedemnă şi îmi cer scuze tuturor!", a afirmat şeful CJ Bihor.

Vineri, el a precizat că a plătit amenda.

"Conform promisiunii mele, azi am platit amenda şi am transferat donaţia promisă", a arătat el.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.