Şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, Adrian Lambrino, a fost munit, miercuri, în funcţia de director al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). Ofiţerul lucrează din anul 2003 în structurile de combatere a criminalităţii organizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu data de 20 februarie 2019, comisarul-şef de poliţie Adrian Lambrino a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, pe o perioadă de maximum 6 luni, funcţia de Director al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, au anunţat, miercuri, reprezentanţii IGPR.

Potrivit acestora, ofiţerul lucrează din anul 2003 în structurile de combatere a criminalităţii organizate ale Poliţiei Române.

Din 2008 a ocupat funcţia de şef al Serviciului de Combatere a Criminalităţii Informatice din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, iar din 2017 a fost numit şef al acestei brigăzi.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.