Mai mulţi şefi din cadrul administraţiei judeţene din Caraş- Severin, printre care preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu, şi directorul economic al aceleiaşi instituţii, Gina Pavel, care participau la un curs de instruire în administraţia publică desfăşurat la Băile Herculane şi plătit din bani publici, au fost filmaţi la o petrecere în timp ce dansau, unii dintre ei chiar urcaţi pe mese.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Cursul de administraţie publică s-a desfăşurat la Băile Herculane, în judeţul Caraş- Severin, iar la acesta au participat lideri din administraţia judeţeană, dar şi primari din Caraş- Severin, cursul fiind plătit din bani publici.

Într-una din seri, participanţii la acest curs au petrecut la restaurantul unui hotel din Băile Herculane, iar unii dintre ei chiar s-au urcat pe mese ca să danseze.

Imagini cu petrecerea celor din administraţia judeţului Caraş-Severin au apărut în presa locală, iar printre petrecăreţi se află preşedintele CJ Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, directorul economic al CJ Caraş- Severin Gina Pavel şi mai mulţi primari din judeţ, secretari de primării sau contabili.

Contactaţi de corespondentul News.ro, reprezentanţii Consiliului Judeţean Caraş- Severin au refuzat să comenteze aceste imagini.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.