Consiliul Local al Sectorului 1 se reuneşte, miercuri după-amiază, într-o şedinţă extraordinară, având pe ordinea de zi trei proiecte. Unul dintre acestea se referă la reorganizarea Poliţiei Locale, prin reducerea numărului de funcţii de conducere, iar un altul - la digitalizarea atribuirii locurilor de parcare de reşedinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Sectorului 1, Consiliul Local se va reuni, miercuri, de la ora 16.00, într-o şedinţă extraordinară convocată de îndată pentru a dezbate trei proiecte importante pentru comunitatea locală.

Unul dintre acestea vizează reorganizarea Poliţiei Locale, iar prin acest proiect se propune reducerea numărului de funcţii de conducere pentru eficientizarea activităţii acestei instituţii şi eliminarea corupţiei.

"Ce se întâmplă în prezent în această instituţie este o problemă de siguranţă naţională. Corupţia endemică de acolo şi cei care poartă uniforma de poliţist local şi au făcut pact cu Mafia trebuie să dispară. Locul poliţistului local este pe stradă pentru a veghea la siguranţa publică şi nu în spatele unor birouri din care încasează inutil venituri”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, citat în comunicat.

Un alt proiect se referă la transmiterea din administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a terenurilor şi clădirilor aferente a 4 spitale în administrarea Primăriei Municipiului Bucureşti.

De asemenea, consilierii locali vor discuta un proiect privind digitalizarea, organizarea şi funcţionarea parcărilor publice de reşedinţă potrivit căruia atribuirea unui loc de parcare de reşedinţă se va face exclusiv digital, prin intermediul unui sistem informatic dedicat pus la dispoziţia cetăţenilor de către Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 1.

Conform sursei citate, acesta este un proiect  modern şi transparent care elimină birocraţia şi digitalizează modul de atribuire a unui loc de parcare de reşedinţă.

"Sper ca toţi consilierii locali, indiferent de culoare lor politică, să realizeze cât de importante sunt aceste reforme pentru comunitatea noastră, pentru siguranţa noastră şi a celor dragi nouă. Împreună formăm echipa Primăriei Sectorului 1 care trebuie să lucreze pentru binele cetăţenilor, pentru reconstrucţia Sectorului 1 şi nu pentru mărunte interese politice”, a susţinut Clotilde Armand.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.