Secretarul de stat în cadrul Ministerul Educaţiei şi Cercetării Luminiţa Barcari a demisionat, miercuri, din funcţie. Ea a susţinut cu o zi în urmă conferinţă de presă alături de ministrul Monica Anisie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Secretarul de stat din cadrul MEC Luminiţa Barcari, care se ocupa de îmvăţământul preuniversitar, a demisionat, miercuri din funcţie.

Cu  zi în urmă, Barcari a susţinut, alături de ministrul Monica Anisie, o conferinţă de presă în care au fost anunţate mai multe decizii referitoare la anul şcolar în curs. 

Barcari fusese numită în luna ianuarie, prin decizie a premierului Ludovic Orban. Ea a fost inspector şcolar general în Ialomiţa.

În 18 octombrie, preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat că au fost validate listele candidaţilor pentru alegerile parlamentare, la Ialomiţa aflându-se pe primul loc pentru Camera Deputaţilor Luminiţa Barcari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.