Cursurile în grădiniţele şi şcolile din judeţul Dolj au fost suspendate pentru două zile, luni şi marţi, după ce Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionarea cod galben de vreme geroasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Membrii Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj au decis, sâmbătă după-amiază, ca grădiniţele şi şcolile din judeţ să rămână închise.

"Din cauza emiterii de către ANM a averitizării de cod galben de vreme geroasă, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a decis, în şedinţa Consiliului de Administraţie din 7 ianuarie 2017, suspendarea cursurilor în toate unităţile şcolare din judeţul Dolj, zilele de 9 şi 10 ianuarie 2017", se arată în decizia ISJ Dolj.

Conform sursei citate, cursurile vor fi recuperate în cursurile vor fi recuperate pe parcursul anului şcolar.

Luni sunt suspendate şi cursurile din toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţele Teleorman şi Călăraşi.

Totodată, şcolile din judeţele Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Buzău, Vrancea, Ilfov, precum şi din Capitală vor fi închise luni şi marţi.

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Liviu Pop a spus vineri că o situaţie a şcolilor închise săptămâna următoare din cauza condiţiilor meteorologice va exista duminică.

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, un cod galben de vreme geroasă în toată ţara până pe 9 ianuarie inclusiv, temperaturile urmând să coboare frecvent la -25 de grade.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.