O şcoală din judeţul Buzău a fost închisă, urmând a desfăşura cursurile exclusiv online în următoarele 2 săptămâni, după ce un profesor a fost confirmat cu coronavirus.Până acum, 2 elevi şi 3 cadre didactice au fost diagnosticaţi cu COVID 19, în judeţul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISJ Buzău,  şcoala din Izvorul Dulce, comuna Merei, a fost închisă şi şi va desfăşura activitatea după scenariul roşu, după ce un profesor care a predate la mai multe clase a fost depistat pozitiv la coronavirus.

Conform ISJ Buzău, 2 elevi  de clasa a 12-a de la licee diferite din Buzău au fos depistaţi cu coronavirus, clasele din care fac parte intrând în izolare timp de 2 săptămâni şi desfăşurându-şi cursurile online.

Adolescenţii ar fi declarat în ancheta epidemiologică a DSP că recent au
fost pe litoralul românesc.

De asemenea, trei cadre didactice au fost confirmate cu coronavirus: un  profesor de la şcoala din Izvorul Dulce, un profesor de la Liceul tehnic din Buzău care se afla însă în izolare la domiciliu şi o educatoare de la una dintre cele mai mari grădiniţe din Buzău.

În acest caz, clasa la care predă educatoarea a fost trimisă în izolare
timp de 2 săptămâni, alături de cea de a doua educatoare de la clasă şi de
3 îngrijitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.