Administraţia NAţională a Penitenciarelor a anunţat, joi seară, că, în intervalul 28.08-03.09.2020, au fost raportate şapte noi cazuri de interctare cu noul coronavirus în rândul angajaţilor. 29 de cazuri sunt active în prezent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă informăm că, în intervalul 28.08-03.09.2020, au fost înregistrate 7 noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul personalului sistemului administraţiei penitenciare. În prezent, din totalul cazurilor raportate, doar 29 de poliţişti de penitenciare încă urmează conduita terapeutică stabilită de specialiştii Ministerului Sănătăţii, până la vindecare”, a transmis, joi seară, ANP, printr-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că verificările efectuate constant pe linie medicală nu au relevat existenţa unor simptome specifice COVID-19 în rândul deţinuţilor.

”În continuare, unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor promovează conduita de prevenţie stabilită prin Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgenţă”, a mai transmis ANP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.