Şapte copii de la şcoala din localitatea buzoiană Gura Teghii au început să se simtă rău, miercuri după-amiază, prezentând din primele date, vărsături cu sânge, elevii fiind îngrijiţi la faţa locului de către medicul de familie din localitate, potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă. (Vom reveni)

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Buzău, mai multe ambulanţe au fost solicitate, miercuri după-amiază, la  o şcoală din localitatea buzoiană Gura Teghii, unde şapte copii ar avea vărsături cu sânge, cauzele stării lor de rău nefiind deocamdată cunoscute.

Conform surselor citate, copiii ar fi asistaţi de către medicul de familie din localitate.

Spre şcoala din Gura Teghii au fost mobilizate trei ambulanţe cu medici care să-i preia pe cei şapte copii şi să-i transporte la spital.

Copiii cărora li s-a făcut rău sunt, potrivit primelor informaţii, elevi în clasa a cincea.

Deocamdată, nu se ştie cauza care a dus la îmbolnăvirea copiilor.

Incidentul s-a petrecut la scurt timp după ce opsprezece copii de la şcoala generală din satul Zoiţa, judeţul Buzău, au fost duşi la spital din cauză că s-au simţti rău la scurt timp după ce au mâncat la şcoală iaurt şi cornuri, 13 dintre aceştia rămânând internaţi cu urticarie, greaţă şi vărsături, în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.