Conducerea Spitalului Judeţean Buzău a luat decizia ca, începând de joi, vizitele aparţinătorilor pacienţilor să fie interzise. Măsura se impune din cauza numărului mare al cazurilor de gripă şi de rujeolă înregistrate în acest judeţ în ultimele săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit conducerii Spitalului Judeţean Buzău, vizitele vor fi interzise în cel mai mare spital din judeţ, urmare a unei recomandări a Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Buzău.

"Din cauza creşterii numărului infecţiilor respiratorii, în special a gripei şi a situaţiei epidemiologice de rujeolă declarată conform adresei D.S.P.J. nr 1/298 din 17.01.2024 şi OMS 3670/2022, vă anunţăm că, începând cu data de 18 Ianuarie 2024,az se suspendă vizitele aparţinătorilor în Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău", transmit reprezentanţii spitalului.

 Autorităţile de sănătate publică din Buzău atrag atenţia asupra creşterii cazurilor de gripă, în special gripă de tip A, cărora li se adaugă şi cazuri de COVID, de rujeolă, ori alte viroze respiratorii

În ultimele zile, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău s-a constatat o creştere  semnificativă a numărului de prezentări, în multe dintre situaţii fiind confirmată gripa de tip A.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.