Un teren de peste 2.000 de metri pătraţi a fost trecut de la Consiliul Judeţean Cluj la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu" pentru implementarea unuin proiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Judeţean Cluj a aprobat în cadrul şedinţei extraordinare ce a avut loc miercuri, 6 decembrie 2023, un proiect de hotărâre ce vine în sprijinul Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu" în demersul de implementare a unui proiect cu finanţare europeană[, anunţă, miercuri, CJ Cluj, într+un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu" a depus un proiect cu finanţare europeană care vizează modernizarea şi reabilitarea Clădirii Anatomie, situată pe strada Clinicilor, nr. 3-5, în Cluj-Napoca, şi pentru care a fost deja finalizat procesul de selecţie.

”Pentru ca proiectul să poată avansa, Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu" trebuie să depună la dosar documentele prin care se aprobă trecerea parcelei de teren pe care este amplasată respectiva clădire, în suprafaţă de 2.086 mp, din domeniul public al Judeţului Cluj în domeniul privat al acestuia şi se constată calitatea de titular al dreptului de proprietate asupra acestui teren al Universităţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu[, a mai transmis instituţia.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a afirmat că a înţeles pe deplin necesitatea şi importanţa implementării proiectului european.

”Am aprobat această hotărâre şi sprijinim, în continuare, demersurile Universităţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu. Consiliul Judeţean Cluj este şi va rămâne un susţinător activ al tuturor proiectelor care vizează dezvoltarea sectorului medical clujean", a declarat Alin Tişe.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.