Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, anunţă, joi, depunerea unui proiect cu fonduri europene pentru construirea unei clădiri noi pentru Urgenţă şi Medicină Internă, la Spitalul Târgu Bujor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am depus spre finanţare un nou proiect cu fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii sanitare. Astfel, construim un corp nou de clădire pentru secţia de Medicină Internă şi Camera de Primiri Urgenţe de la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor. Practic, după ce vom realiza şi această clădire, toate secţiile medicale ale spitalului vor funcţiona în spaţii noi şi moderne”, anunţă, joi, preşedintele CJ Galaţi.

Costel Fotea a precizat că noua clădire va fi una ”verde”, pentru încălzire urmând să fie folosite pompe de căldură şi panouri fotovoltaice, ceea ce va conduce la un consum redus de energie electrică.

Valoarea investiţiei este de peste 1,2 milioane de euro.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.