Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a demarat un proces de optimizare si modernizare a felului în care se realizează contractarea şi decontarea serviciilor medicale, fiind constituite două grupuri de lcuru. Acestea trebuie să elaboreze proceduri unitare pentru toate judeţele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi a început la CNAS un nou proces de optimizare si modernizare a felului în care se realizează contractarea şi decontarea serviciilor medicale în toate domeniile de asistenţă medicală. Astfel, a fost aprobată constituirea a două grupuri de lucru cu scopul de a elabora proceduri unitare pentru toate casele judeţene de asigurări de sănătate    ”, anunţă, luni, CNAS.

Preşedintele isntituţiei, Andrei Baciu, consideră că ”uniformitatea şi claritatea în aplicarea legislaţiei peste tot în ţară şi faţă de toţi asiguraţii şi furnizorii de servicii medicale garantează un acces mai echitabil la servicii medicale în toate regiunile ţării”.

”Această iniţiativă reprezintă un pas semnificativ către modernizarea şi digitalizarea sistemului nostru de sănătate. Vrem să creăm un mediu în care toţi cetăţenii să aibă acces mai echitabil la servicii medicale, iar aceste proceduri unitare vor servi ca fundament pentru un sistem medical mai eficient şi mai transparent”, a declarat Andrei Baciu, preşedinte al CNAS.

Acesta este decis să aducă ”îmbunătăţiri semnificative în domeniul asigurărilor sociale de sănătate” şi să creeze un sistem care să ofere servicii de cea mai înaltă calitate.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.