Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti - Ilfov, Sandra Alexiu, a publicat, în noaptea de mierucir spre joi, un mesaj pe Facebook, în care vorbeşte despre validarea serviciilor care se face extrem de greu, întrucât sistemul nu funcţionează. ”Ce-am făcut oare rău pe lumea asta ca să ajungem să înghiţim asemenea umilinţe”, afirmă medicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeţi cât e ceasul? Uitaţi-vă bine. Unii dintre voi dorm. Alţii chefuiesc. Jumătate din medicii de familie se chinuie să urce raportările lunare în sistemul informatic pentru că nu reuşesc decât după ora 23.00”, scris Sandra Alexiu, pe pagina de Facebook.

Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti - Ilfov povesteşte că, în grupurile de FB şi Whatsapp, câte o persoană dă "alarma": ”«Băăăă, merge SIUIIIIII»”.

”Toată lumea deschide laptopul luat de la cabinet, apasă pe buton, aşteaptă să se aprindă ledul de la semnătura electronică şi încep sa îşi valideze serviciile... Adică sa urce în sistem rezultatul muncii din fiecare zi, consultaţie cu consultaţie, în speranţa că vor putea la finalul săptămânii să factureze, să primească banii de la CNAS ca să îşi plătească taxele, dările, angajaţii. Ce-am făcut oare rău pe lumea asta ca să ajungem să înghiţim asemenea umilinţe din partea unor oameni care abia găsesc prin pod diplomele de bacalaureat, ca şi cum ar exista? Şi care vor voturi?!  Cum este posibil să rămâi cu mintea întreagă după astfel de zile?”, a mai scris medicul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.