Ministrul Sănmătăţii, Alexandru Rafila, crede că principala lecţie după pandemie ar trebui să fie aplicarea justei măsuri şi să nu mai cădem pradă exagerărilor, lăsând economia să funcţioneze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Rafila a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, dacă există un lucru bun pe care am reuşit să îl învăţăm după pandemie.

”Cred că cel mai bun lucru pe care ar trebui să îl învăţăm şi să îl aplicăm este justa măsură, adică să nu mai cădem pradă tentaţiilor unor exagerări şi să reuşim să menţinem funcţionarea economiei şi a societăţii chiar şi în situaţii de criză, pentru că acest lucru a fost ignorat şi luarea unor măsuri au dus la foarte multă schimbare negativă”, a răspuns ministrul.

Acesta s-a referit la şcoli, care au foat aproape un an de zile închise.

”Am ţinut aproape un an de zile şcolile închise. Eu am militat tot timpul să găsim o soluţie ca şcolile să rămână deschise, dacă se poate tot timpul. Justa măsură este cel mai important lucru”, a adăugat Rafila.

Pandemia de COVID-19 a dus la declararea stării de urgenţă şi la impunerea de măsuri care au vizat restricţionarea circulaţiei populaţiei, inclusiv închiderea şcolilor, a instituţiilor şi unor fabrici.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.