Ministerul Sănătăţii a alocat este 50 de milioane de lei pentru Spitalul Municipal din Făgăraş, iar ministrul Alexandru Rafila şi secretarul de stat Alexandru Rogobete au vizitat unitatea medicalăpentru a verifica stadiul investiţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministrul Sănătăţii, prof. univ. dr. Alexandru Rafila şi Secretarul de Stat Dr. Alexandru Rogobete au vizitat Spitalul Municipal din Făgăraş. În contextul vizitei, s-a verificat stadiul investiţiilor realizate de Ministerul Sănătăţii prin bugetul propriu şi prin PNRR”, a transmis, sâmbătă, Ministerul Sănătăţii.

Sursa citatăm a precizat că, în anul 2023, Spitalul Municipal Făgăraş a beneficiat de investiţii de peste 50 de milioane de lei prin PNRR şi bugetul Ministerului Sănătăţii.

”Banii europeni vor fi folosiţi pentru reabilitarea şi dotarea ambulatoriului de specialitate şi pentru achiziţionarea de echipamente medicale de înaltă performanţă în blocul operator al unităţii sanitare.

Dezvoltăm şi susţinem cu bună-credinţă autorităţile locale care au vocaţia dezvoltării serviciilor medicale pentru cetăţenii pe care îi reprezintă”, au mai transmis oficialii ministerului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.