Medicul Marian Gaşpar, şef de secţie la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, a fost trimis în judecată de către procurori, pentru luare de mită. În doar o săptămână, ar fi primit de la mai mulţi pacienţi sume cuprinse între 100 şi 2.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului G.M., cercetat sub control judiciar pe cauţiune, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită (7 acte materiale)”, a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Sursa citată a precizat că, ”în perioada 19.09.2022-26.09.2022, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a pretins indirect şi primit, fără drept, de la mai multe persoane, diferite sume de bani în legătură cu activitatea desfăşurată conform atribuţiilor de serviciu, în calitate de medic primar şi şef secţie Chirurgie Cardiovasculară în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara”.

Medicul vizat este Marian Gaşpar, şeful Secţiei Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara.

Anterior, procurorii au precizat că medicul ar fi cerut şi primit, de la pacienţi sau de la aparţinători ai acestora, sume de bani, în lei sau în valută, cuprinse între 100 euro şi 2.000 euro.

Medicul a fost reţinut, ulterior fiind şi arestat preventiv.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.