Medicul de familie Evelyn Cristescu a afirmat, luni seară, că este al doile an în care se suprapun infecţiile virale de toate tipurile şi a precizat că trecem printr-un proces de reeducare imunitară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evelyn Cristescu a fost întrebată, luni, la Medika TV, ce afecţiuni din zona bolilor respiratorii a văzut în colectivităţi în această perioadă. 
 
“Pe toate. Este al doilea an la rând în care se suprapun infecţiile virale de toate tipurile şi cu virusuri Coxsackie, adenovirus, acum că a venit frigul şi cu virus gripal şi sunt toate grămadă acolo. Simptomatologia iniţială este destul de asemănătoare, stai un pic şi te uiţi la copil până te dumireşti care dintre ele este”, a afirmat Evelyn Cristescu.
 
Ea a precizat că trecem printr-un proces de reeducare imunitară. 
 
“Cred că trecem printr-un proces de reeducare imunatară care cred că o să mai dureze anul ăsta şi sper să ia sfârşit. Am avut, din păcate, doi ani în care izolarea şi protecţia au fost cuvintele de ordine, pe de o parte au făcut bine, dar pe de altă parte au făcut ca sistemul umanitar să îşi iasă din formă. Să trebuiască acum când vorbim să se reeduce şi o să mai dureze probabil până când o să se întâmple asta”, a afirmat Evelyn Cristescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.