Angajaţii Primăriei Capitalei şi ai instituţiilor din subordine învaţă să acorde primul ajutor, aproximativ 300 de persoane urmând a fi instruite până la finalul anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Angajaţii Primăriei Capitalei învaţă de la specialişti ai Societăţii de Salvare Bucureşti cum să acorde primul ajutor. Zilele acestea, personalul de la ARCUB – Centrul pentru Proiecte al Municipiului Bucureşti a parcurs sesiunea de training susţinută de experţi, urmează sesiuni etapizate pentru instruirea angajaţilor Primăriei Municipiului Bucureşti şi ai celorlalte instituţii subordonate”, a transmis, vineri, Primăria Capitalei.

Sursa citată a precizat că, până la finalul anului, aproximativ 300 de persoane vor fi instruite pentru acordarea primului ajutor în situaţii urgenţă.

”Cursurile sunt gratuite şi se desfăşoară în baza unui protocol pe care Municipalitatea l-a încheiat cu Societatea de Salvare Bucureşti. Cât mai mulţi dintre noi ar trebui să ştie să acorde primul ajutor, un astfel de curs poate salva o viaţă”, au mai transmis oficialii municipalităţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.