Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă, miercuri, că proiectele unităţilor medicale a căror finanţare este prevăzută în PNRR avansează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Spitalele din PNRR prind contur într-un ritm rapid!  Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa avansează într-un ritm alert! La numai 7 luni de la semnarea contractului de finanţare, construcţia nouă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa devine realitate”, a scris, miercuri, pe Facebook, Alexandru Rafila.

Ministrul i-a felicitat pe preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, dar şi pe Gabriel Lazany, managerul Spitalului Judeţean şi al echipei de proiect.

”Investiţia se ridică la 110 milioane de euro şi este finanţată de Ministerul Sănătăţii prin fondurile din PNRR. Susţinem întotdeauna autorităţile locale care au vocaţia protejării sănătăţii comunităţilor locale prin investiţii care se realizează rapid”, a mai transmis ministrul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.