Salvaţi Copiii România anunţă deschiderea unui fond de urgenţă pentru sprijinirea imediată a sistemului medical. Fondurile care se vor strânge vor fi direcţionate pentru copii, maternităţi şi secţii de terapie intensivă nou-născuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În contextul pandemiei de coronavirus, care pune presiune majoră pe sistemul medical, Salvaţi Copiii România anunţă deschiderea unui fond de urgenţă pentru sprijinirea imediată a îmbunătăţirii acestuia cu focus pe secţiile de primire în regim de urgenţă pentru copii, maternităţi şi secţii de terapie intensivă nou-născuţi”, a transmis, duminică, Salvaţi Copiii România.

Astfel, a fost deschis contul special RO43RNCB0071011434790083 la Banca Comercială Română unde vor fi centralizate contribuţiile companiilor şi ale tuturor celor care pot să sprijine întărirea sistemului medical românesc.

Contractul de sponsorizare poate fi găsit pe site-ul Salvaţi
Copiii.

Fondurile vor fi utilizate de îndată şi convertite în materiale şi echipamente medicale necesare şi solicitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.