Salvamontiştii de la SPJ Salvamont Sibiu şi Argeş au intervenit pentru acordarea primului ajutor unui turist în vârstă de 38 de ani din Cluj care acuza stări de rău şi era în incapacitate de deplasare în zona „La trei paşi de moarte” din Munţii Făgăraş, fiind alertat şi un elicopter SMURD Mureş. Salvamontiştii argeseni au ajuns la victimă, au evaluat-o şi au evacuat-o până sub plafonul de nori, de unde a fost preluata de elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„SPJ Salvamont Sibiu şi Argeş intervin pentru acordarea de prim ajutor unui turist in varsta de 38 de ani din Cluj, care acuză o stare de greaţă, vărsături şi este în incapacitate de deplasare. Victima se afla in zona «La trei paşi de moarte», Munţii Făgăraş. A fost alertat şi elicopterul SMURD Mureş”, arată postarea de duminică de pe pagina de Facebook a Serviciului Public Judeţean Salvamont Sibiu.
.
Ulterior, sursa citat a venit cu o actualizare în care au precizat că salvamontiştii argeşeni au ajuns la victimp, au evaluat victima şi au început evacuarea ei până sub plafonul de nori, de unde a fost preluată de elicopterul SMURD Mureş”, iar echipa Salvamont Sibiu s-a retras.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.