Salvamontiştii din întreaga ţară au avut, în ultimele 24 de ore, 25 de intervenţii de urgenţă, în urma unor apeluri prin care li s-a solicitat ajutorul, cele mai multe dintre acestea - patru - fiind pentru Salvamont Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Zi de foc pentru salvamontiştii din întreaga ţară, solicitaţi să intervina la un număr foarte mare de evenimente. Astfel, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont, s-au primit 25 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgentă a salvamontiştilor”, arată reprezentanţii Salvamont România, duminică, într-o postare pe Facebook.

Astfel,s-au primit 4 apeluri pentru Salvamont Argeş, 3 apeluri pentru Salvamont Buşteni, câte două pentru Salvamont Azuga, Salvamont Bihor, Salvamont Zărneşti şi pentru Satu Mare şi câte unul pentru Salvamont judeţul Braşov, Salvamont Victoria, Salvamont Herculane, Salvamont Harghita - Gheorgheni, Salvamont Vâlcea, Salvamont Neamţ, Salvamont Hunedoara, Salvamont Alba, Salvamont Gorj, Judeţul Harghita.

De asemenea, s-au mai primit 16 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.