O sală de jocuri din Târgu Bujor, judeţul Galaţi, a fost amendată cu 40.000 de lei, după ce a fost găsită funcţionând după ora 23.00. Jandarmii au aplicat patru amenzi în aceeaşi noapte, administratorul rfuzând de fiecare dată să închidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Jandarmeriei Galaţi, în noaptea de 6 spre 7 august, pe timpul desfăşurării misiunilor de ordine publică şi de verificare a respectării măsurilor de distanţare socială şi a prevederilor legii privind prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19, jandarmii aflaţi în patrulare pe raza oraşului Târgu Bujor au identificat o sală de jocuri de noroc care funcţiona după ora 23:00.

”Chiar dacă avea cunoştinţă despre prevederile legale, administratorul societăţii a refuzat să închidă unitatea comercială atunci când i-a fost recomandat acest lucru de către jandarmi, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei. În urma verificărilor repetate efectuate în aceeaşi noapte de către oamenii legii s-a constatat că punctul de lucru a funcţionat pe toată durata nopţii, de fiecare dată administratorul refuzând să închidă sala de jocuri, atunci

când jandarmii i-au pus în atenţie acest lucru”, au transmis jandarmii.

Pentru nerespectarea legii, jandarmii au aplicat patru sancţiuni contravenţionale a căror valoare totală se ridică la suma de 40.000 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.