Compania Ryanair va introduce curse spre Dublin, Irlanda, de pe Aeroportul Internaţional Cluj, începând din 1 noiembrie. Zborurile vor fi operate marţea şi sâmbăta, iar biletele sunt disponibile de marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aeroportul Internaţional Cluj şi compania aeriană Ryanair anunţă astăzi operarea zborurilor spre Dublin, capitala Irlandei, începând din sezonul de iarnă al anului 2022. Dublin este a doua destinaţie spre care va opera Ryanair de pe aeroportul clujean, după Londra Stansted”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a aeroportului.

Astfel, zborurile spre Dublin vor fi operate începând din 1 noiembrie, cu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă, iar biletele sunt disponibile spre vânzare începând de marţi.

Conform sursei citate, Dublin găzduieşte o serie de monumente, catedrale şi biserici, muzee şi galerii de artă, clădiri impunătoare, castele învăluite în poveşti de demult, parcuri cu mult verde şi împrejurimi sălbatice. Dublin este cel mai mare centru de învăţământ din Irlanda, cu trei universităţi, cea mai veche fiind Universitatea din Dublin, fondată în secolul al XVI-lea.

Aeroportul Dublin este cel mai mare aeroport al ţării şi este situat la aproximativ 10 kilometri de capitala Irlandei. Anual, acesta înregistrează aproximativ 20 de milioane de pasageri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.