"Rubrica de sănătate", emisiune în care vor fi invitaţi medici, psihologi, dieteticieni, psihiatri, va fi difuzată în fiecare joi, de la 13.20, pe Profit News şi live pe profit.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ultimii ani au adus schimbări majore: pandemia, războiul din Ucraina, criza energiei, inflaţia, sunt cele mai importante dintre ele. Iar în acest context incertitudinea, lipsa predictibilităţii, recesiunea, sunt cuvintele de ordine. Grija zilei de mâine, a facturilor tot mai greu de suportat, frica de concediere, toate sunt surse de stres care îşi pot lăsa amprenta asupra sănătăţii noastre. În acest context al vieţii compuse din loc de muncă- rate -pandemie-recesiune, fiecare dintre noi trebuie să-şi găsească şi să-şi menţină un echilibru fizic şi psihic. Profit News vine în sprijinul celor care-l caută, cu o rubrică săptămânală, în care vor fi invitaţi medici de diferite specialităţi, psihologi, dieteticieni, dar şi psihiatri care pot ajuta în găsirea echilibrului fizic şi emotional”, anunţă realizatorii emisiunii.
 
Vor fi abordate si analizate sfaturi care pot fi aplicate în viata de zi cu zi, legate de alimentaţie sănătoasă, mişcare şi sport, recuperare medicală, beneficiile meditaţiei şi mindfulnessului, rolul psihologului în echilibrul emoţional, somnul odihnitor şi efectele somnului insuficient, epuizarea mentală, cum şi cât trebuie să muncim, dar şi multe alte sfaturi. 
 
Rubrica de Sănătate este un nou proiect special in tandemul Profit News TV si news.ro şi va fi moderată de Constantin Opriş şi Eugenia Foarfecă
Emisiunea se va desfăşura în direct, săptămânal, joia, de la 13.20, timp de 20 de minute. 
 
 
 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.