Compania Romprest anunţă că va îngriji pe cheltuiala sa câinii din adăpostul Odăi până la soluţionarea litigiului cu Primăria Sectorului 1, pe tema contractului de salubritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Considerăm că animalele fără stăpân nu trebuie să devină victime colaterale în războaiele politice ale primarului Sectorului 1, doamna Clotilde Armand, şi sperăm ca situaţia juridică a adăpostului să revină cât mai curând la normal. Mulţumim Primăriei Generale a Capitalei pentru disponibilitatea de a prelua temporar finanţarea adăpostului Odăi, însă societatea noastră a decis să îşi asume ea cheltuielile legate de îngrijirea câinilor fără stăpân. Asigurăm pe toţi iubitorii animalelor din Bucureşti că acestea vor fi în continuare la fel de bine îngrijite ca si până acum şi că societatea Romprest va colabora cu autorităţile locale ori de câte ori va fi nevoie pentru ca animalele fără stăpân să aibă parte de îngrijirea pe care orice fiinţă o merită”, anunţă Romprest într-un comunicat.

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că, în contextul problemelor care au apărut între compania Romprest Service şi Primăria Sectorului 1 şi pentru a nu risca să rămână fără îngrijire câinii de la adăpostul Odăi, a cerut ca ASPA să asigure serviciul, astfel încât animalele fără stăpân să fie protejate.

Edilul a adăugat că PMB poate finanţa acest adăpost, pentru o perioadă de una sau două luni, iar în acest interval pot fi găsite soluţii pe termen lung.

Clotilde Armand i-a replicat lui Nicuşor Dan, într-un comentariu la postarea acestuia de pe Facebook, că la şedinţa de vineri din Primăria Sectorului 1 a fost propus acelaşi lucru anunţat de primarul general şi a adăugat că poate pe viitor va răspunde acestor solicitări.


 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.