O româncă în vârstă de 29 de ani şi cei doi copii ai ei au fost salvaţi de carabinieri, într-o localitate din Calabria, după ce a fost ţinută sechestrată timp de zece ani într-un beci, legată de pat, bătută şi violată, de către un bărbat în familia căruia tânăra ajunsese pentru a lucra ca îngrijitoare. Bărbatul a fost arestat miercuri, pentru violenţă domestică, sclavie şi agresiune sexuală agravată, scrie presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia a ajuns în Italia în urmă cu zece ani, când avea 19 ani, în căutarea unui loc de muncă, şi a fost angajată  în Lamezia, îngrijitoare pentru o bătrână.

La scurt timp, după moartea bătrânei, tânăra a început să fie abuzată sexual de către fiul acesteia, care a izolat-o şi i-a interzis orice relaţie socială. După ce a fost ţinută prizonieră în mai multe locuinţe, românca a fost sechestrată în localitatea Gizzeria, în beciul unei case dărăpănate, printre şobolani şi gândaci, fără apă, toaletă sau lumină şi cu cutii de carton servind drept pat. Pentru a o împiedica să fugă, bărbatul a încuiat uşa cu lanţuri.

În urma abuzurilor sexuale, femeia a născut noi copii - un băiat acum în vârstă de 9 ani şi o fetiţă de 3 ani, fiind ţinută sechestrată şi abuzată chiar şi în timpul celor două sarcini, fără a avea acces la un medic.

Legată de pat, femeia a fost bătută şi abuzată sexual chiar sub privirile copiilor ei.

Cazul a fost descoperit de către autorităţi după ce italianul, care se afla în maşină cu copilul de 9 ani, a fost oprit la un control în trafic, iar carabinierilor le-a atras atenţia starea în care se afla băiatul - murdar şi cu hainele rupte şi au cerut să stea de vorbă cu mama băiatului. 

Femeia şi cei doi copii au fost luaţi în grija autorităţilor, în timp ce italianul, în vărstă de 50 de ani, a fost arestat pentru violenţă domestică, sclavie şi agresiune sexuală agravată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.