Traficul se desfăşoară cu restricţii, miercuri, pe DN 7, în judeţul Vâlcea şi pe centura municipiului Arad, dar şi pe DN 64, tot în judeţul Vâlcea, din cauza unor lucrări, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, miercuri traficul se desfăşoară restricţionat pe mai multe artere rutiere pentru efectuarea unor lucrări.

Astfel, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, km. 170 - 171, în zona localităţii Budeşti, judeţul Vâlcea, se fac lucrări de betonare a şanţurilor, în intervalul orar 08:00 - 18:00, circulaţia desfăşurându-se pe jumătate din cale, dirijată cu piloţi de trafic (restricţia se aplică doar în momentele în care se toarnă beton).

Tot pe DN 7, pe tronsonul Arad - Nădlac, pe centura de Nord-Vest a municipiului Arad, continuă lucrările de asfaltare la podul rutier de pe DN 7, în intervalul orar 09:00 – 17:00, circulaţia desfăşurându-se alternativ, prin semaforizare.

Pe DN 64 Râmnicu Vâlcea - Drăgăşani, între km. 92+434 de metri – 101+400 de metri, în zona localităţii Băbeni, judeţul Vâlcea, se aplică marcaje rutiere, între orele 08:00 - 18:00, traficul desfăşurându-se îngreunat pe ambele sensuri de mers.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona unde se fac lucrări.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.