Un protest organizat pe Şoseaua Prelungirea Ghencea, o cursă de ciclism în jurul Palatului Parlamentului, un tur ciclist în jurul parcului Herăstrău dar şi meciul Steaua - Dinamo vor impune restricţii temporare în traficul din Capitală în weekend-ul 9-10 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele restricţii vor fi instituite, sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 09:30, când participanţii la turul ciclist din jurul Palatului Parlamentului vor sosi la competiţie. Începând cu ora 10.30 sportivii se vor deplasa pe traseul Parcul Izvor, bulevardul Naţiunile Unite, strada Izvor, Piaţa Arsenalului, calea 13 Septembrie, întoarcere în Piaţa Francofoniei, calea 13 Septembrie, Str. Izvor, Bulevardul Naţiunile Unite, alveola Parcului Izvor. Organizatorii estimează că evenimentul se va încheia sâmbătă, în jurul orei 16:00.

Un protest organizat în prelungirea Ghencea, sâmbătă între 11:15 şi 13:00, va îngreuna traficul în această zonă. Potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, participanţii la protest au autorizaţie să se deplaseze pe traseul Prelungirea Ghencea pe banda I de circulaţie, pe sensul de deplasare către Şos. de Centură. Apoi, protestatarii se vor întoarcere la trecerea de pietoni din zona Cimitirului Ghencea II şi se vor deplasa pe banda I de circulaţie către Str. Braşov şi strada de acces în Cartierul Latin. Participanţii cer lărgirea drumului la două benzi pe sens şi o pasarelă care să fluidizeze traficul în zona de sud-vest a Capitalei. 

Vor fi impuse restricţii temporare şi pentru organizarea turului ciclist din jurul Parcului Herăstrău. Începând cu ora 11:00 şi până la ora 12:00, bicicliştii se vor deplasa de la intrarea în Parcul Herăstrău din faţa statuii lui Charles de Gaulle pe traseul bulevardul C-tin Prezan, Arcul de Triumf, şoseaua Kiseleff, strada Arhitect Ion Mincu, Statuia de pe bulevardul Aviatorilor, Parcul Herăstrău până la punctul de sosire de pe trotuarul din faţa statuii lui Charles de Gaulle.

Şi duminică vor fi unele restricţii de trafic odată cu organizarea derby-ului Steaua - Dinamo de pe Arena Naţională. Începând cu ora 17:00, se va restricţiona traficul rutier progresiv, în funcţie de numărul patricipanţilor publicului şi dacă situaţia o va impune,  pe Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, Str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, Bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău, Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.