Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri, autorităţile din Bulgaria au impus restricţii de tonaj pentru maşinile mai mari de 12 tone, pe mai multe drumuri din cauza ninsorii. În aceste condiţii, şi autorităţile române au impous aceeaşi restricţie pentru maşinile care trec prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu-Ruse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că, din cauza căderilor masive de zăpadă, autorităţile bulgare au luat decizia restricţionării autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone pe DE 85, între Ruse şi Byala, respectiv DE 70, între Ruse şi Razgrad.

”Din acest motiv, este impusă restricţia de tonaj şi pe teritoriul ţării noastre, pentru autovehiculele grele care se deplasează spre Bulgaria prin DN 5 - P.T.F. Giurgiu - Ruse”, anunţă Centrul Infotrafic. 

În plus, sursa citată reaminteşte că, pe DN 3, între localităţile Lehliu şi Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, a fost impusă restricţie de tonaj pentru autoturismele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pentru a se permite utilajelor CNAIR să acţioneze pentru curăţarea carosabilului de zăpadă şi împrăştierea de material antiderapant.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.