Circulaţia rutieră este restricţionată, vineri seară, pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe DN 1H (Peştiş - Şinteu), judeţul Bihor, şi pe DN 75 (Nucet - Arieşeni), judeţul Alba, din cauza ninsorii şi a viscolului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din cauza ninsorii abundente, a viscolului şi a vizibilităţii reduse, CNAIR si Poliţia Rutieră au decis restricţionarea circulaţiei pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 1H (Peştiş - Şinteu), km 6+000 – 26+00, judeţul Bihor, şi pe DN 75 (Nucet - Arieşeni), km 10+00 – 29+00 judeţul Alba”, a transmis Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.