Brigada Rutieră a Capitalei a instituit restricţii de circulaţie, începând de sâmbătă, de la ora 6.00, pentru continuarea lucrărilor la proiectul “Lărgire Şos. Fabrica de Glucoză între Calea Floreasca şi Şos. Petricani”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Începând cu data de 08 februarie a.c., orele 06:00, se vor institui restricţii de circulaţie în vederea continuării lucrărilor în cadrul proiectului Lărgire Şos. Fabrica de Glucoza între Calea Floreasca şi Şos. Petricani”, a anunţat Brugada Rutieră a Capitalei.
 
Astfel: 
 
-închiderea circulaţiei, cu excepţia riveranilor, pe Şos. Fabrica de Glucoza, pe tronsonul cuprins între Str. Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca;
 
-restricţionarea traficului pe banda I de circulaţie de pe Calea Floreasca, în zona intersecţiei cu Şos. Fabrica de Glucoza, pe sensul de mers către Şos. Pipera, cu asigurarea unei benzi de circulaţie pe acest sens.
 
Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.
 
”Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă”, au transmis poliţiştii. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.