Traficul pe Autostrada Soarealui va fi restricţionat, până în 27 mai, în judeţul Călăraşi, pentru lucrări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 5 - 27 mai 2021, se desfăşoară lucrări de reparaţii a părţii carosabile pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 64+700 de metri (localitatea Lehliu Gară, jud.Călăraşi) – 71+500 de metri (Dor Mărunt, jud. Călăraşi). Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către Capitală, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii”, a transmis, miercuri, Centrul Infostrafic.

O altă zonă cu restricţii este între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă).

”Din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum”, a mai transmis Infotrafic.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.