Traficul rutier este restricţionat, sâmbătă, în Capitală, în zona Parcului Herăstrău, pentru o manifestare sportivă, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În intervalul orar  10.00 - 11.30, în Bucureşti se va desfăşura un cros, participanţii urmând să se adune în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, zona Fântâna Modura.

Circulaţia va fi restricţionată între orele 10.00 - 11.30 pe traseul:  parcul Herăstrău  - intrarea Charles de Gaulle - Bd. C-tin Prezan (restricţie totală, pentru încolonare şi start) – Şos.eaua Kiseleff (închidere totală, între Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei) -  Bulevardul Aviatorilor (trotuarul de pe partea dreapta a sensului de circulaţie dinspre Piaţa Charles de Gaulle către Piaţa Victoriei) – Piaţa Charles de Gaulle – Bd. Aviatorilor - trotuarul adiacent parcului Herăstrău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.