Restricţia de tonaj impusă, miercuri, pe DN 3, între Răzvani şi Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, din cauza ninsorii viscolite a fost ridicată, joi după-amiază, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, în urma intervenţiei drumarilor de la DRDP Constanţa, circulaţia rutieră pe DN 3 între Răzvani şi Cuza Vodă, judeţul Călăraşi,  a fost redeschisă pentru toate categoriile de autovehicole, fără restricţii de tonaj.

Din cauza ninsorii viscolite, pe acest sector de drum, s-a instituit, miercuri, o restricţie de tonaj pentru autovehiculele cu sarcina maximă admisă mai mare de 7,5 tone. Măsura a fost instituită îndeosebi pentru evitarea riscului de accidente rutiere grave şi crearea de blocaje în trafic de către autovehiculele de mare tonaj, cât şi pentru a permite utilajelor DRDP Constanţa să intervină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.