Trecerea cu bacul între municipiul Tulcea şi suburbia Tudor Vladimirescu va fi realizată, de marţi după amiază, cu un remorcher al Ministerului Apărării Naţionale, urmând să fie efectuate trei curse pe zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Tulcea, trecerea cu bacul între municipiul Tulcea şi suburbia Tudor Vladimirescu şi retur va fi realizată cu remorcherul fluvial 328, al Ministerului Apărării Naţionale, prima cursă urmând să aibă loc la ora 16.00. 

Astfel, plecarea remorcherului din Tudor Vladimirescu spre Tulcea va fi făcută zilnic la orele 7.00, 12.00 şi 16.00.

Conducerea Adminstraţiei Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi a anunţat că în zona Tulcea continuă acţiunile de spargere a gheţii, iar nava ”Mamaia 2” a efectuat marţi dimineaţă o cursă pentru a prelua pasageri din mai multe localităţi din Delta Dunării, transportându-i la Tulcea deoarece navele de pasageri nu mai pot circula pentru că nu sunt clasificate drept nave cu clasă de gheaţă. 

Ulterior, navigaţia fluvială pe Dunăre, între Porţile de Fier 2 şi Brăila, a fost închisă, din cauza podurilor de gheaţă care s-au format în zona Cenavodă-Hârşova, precum şi a sloiurilor care acoperă şi 80% din suprafaţa apei pe diferite sectoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.