Un comerciant dintr-o piaţă volantă din faţa Academiei Militare îl ameninţă “cu nenorociri” pe preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, care îi ceruse să informeze cumpărătorii că produsele vândute nu sunt tradiţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Horia Constantinescu a postat imagini pe pagina sa de Facebook de la o piaţă volantă din faţa Academiei Militare, unde a fost în cursul zilei de duminică.

Un comerciat are o reacţie violentă la adresa preşedintelui ANPC.

“E produs tradiţional, nu bio. Nu mi-e frică de tine. Hai să ne omorâm. Eu sunt un nebun al Bucureştiului. Pe sănătatea mea, că m-ai adus în halul ăsta, eu fac nenorociri. (…) Nu mi-e frică de tine. Ai băgat în sperieţi în toată lumea asta. Nu mi-e frică de tine”, afirmă bărbatul respectiv.

Horia Constantinescu îi informează pe consumatori că produsele vândute acolo nu sunt tradiţionale, ci este vorba de produse industrializate.

Şeful ANPC explică, în postarea de pe Facebook, că reacţii violente au întotdeauna cei prinşi cu mâţa în sac.

“Reacţii violente au întotdeauna cei prinşi cu mâţa-n sac sau, în cazul de faţă, cu tradiţia mânărită.  Ieri, în piaţa volantă din faţa Academiei Militare, a fost un mic front, pentru că tot se potriveau noţiunile. Nu am cerut altceva, în afară de a vă informa că, produsele respective, nu sunt tradiţionale. Atunci, s-a risipit vraja. Trist este, că aşa este respectată o autoritate a statului”, a scris Horia Constantinesc.

Acesta precizează că, la venirea Poliţiei, s-a  legitimat cu legitimaţia de serviciu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.