Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) anunţă că, în săptămâna 11 – 17 ianuarie, 36.6% din cazurile e infectare cu noul coronavirus s-au înregistrat în Bucureşti, Timiş, Cluj, Iaşi şi Ilfov. Cele mai multe decese au fost în Timiş, Suceava, Sibiu şi Constanta. Peste 95% dintre persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021, 36.6% din totalul cazurilor s-au înregistrat în Bucureşti, Timiş, Cluj, Iaşi şi Ilfov. 31% din totalul deceselor au fost înregistrate în Bucureşti, Timiş, Suceava, Sibiu şi Constanţa”, a transmis, marţi, INSP. 
 
Potrivit srusei citate, de la începutul pandemiei până în prezent, 1 din 66 de îmbolnăviri a fost la personal medical. 
 
”85% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 60% din decese au fost la bărbaţi. 95.1% din persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate asociată”, a mai transmis INSP. 
 
Pe teritoriul României, până în prezent, au fost confirmate 697.898 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 630.236 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. 
 
Până astăzi, 17.369 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat. 
 
Cea mai mare rată de infectare, în ultimele 14 zile, este în judeţele Timiş, Cluj şi Ilfov, dar şi în Bucureşti. 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.