Sibiu Racing Team, organizatorii etapei a III-a din Campionatul Naţional de Raliuri 2020, organizează, luni, 27 iulie 2020, în avanpremiera etapei naţionale, evenimentul ”Raliul Liniei Întâi”. Medici, pompieri, ambulanţieri, dar şi reprezentanţi ai conducerii Spitalului Judeţean Sibiu vor fi copiloţi de raliu, în încercarea sportivilor de a le mulţumi celor care luptă cu pandemia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe un traseu de 2 kilometri, din cadrul Terenului Auto Ştrand din Sibiu, piloţii Sibiu Racing Team, Sebastian Barbu, câştigătorul ediţiei 2019 a Raliului Sibiului, Alex Ardelean, Rareş Tomiţă, Horaţiu Baltador, Călin Bucur şi Paul Popa le vor oferi o experienţă inedită celor care luptă în linia întâi cu pandemia de coronavirus.

Medici, infecţionişti, pompieri, ambulanţieri, dar şi reprezentanţi ai conducerii Spitalului Judeţean Sibiu vor fi copiloţi de raliu.

”Ultimele luni au însemnat, pentru noi toţi, o luptă crâncenă cu un inamic invizibil. Medici, pompieri, poliţişti, jandarmi, autorităţi locale, chiar şi jurnalişti, s-au aflat în prima linie a acestei «lupte continue pentru supravieţuire», o luptă care a însemnat pentru aceşti «soldaţi» eforturi supraomeneşti, un volum colosal de muncă şi  vrem să le răsplătim toate aceste eforturi”, au transmis organizatorii evenimentului. 

”Raliul Liniei Întâi” are loc luni, 27 iulie, în avanpremiera etapei naţionale de la Sibiu, între orele 9.00 şi 16.00.

Raliul Sibiului 2020 va marca revenirea pe macadam a piloţilor angrenaţi în Campionatul Naţional de Raliuri.

Raliul Sibiului va avea loc în perioada 14 – 15 august, fiind a treia etapă din Campionatul Naţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.