Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că România este gata să ofere ”întregul sprijin medical de care este nevoie” Israelului, în urma atacurilor. ”Tragedia care se întâmplă în aceste zile în Israel m-a tulburat profund. Sunt alături de victimele nevinovate şi de familiile lor, ca om, ca medic şi ca ministru al Sănătăţii”, arată Rafila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tragedia care se întâmplă în aceste zile în Israel m-a tulburat profund. Sunt alături de victimele nevinovate şi de familiile lor, ca om, ca medic şi ca ministru al Sănătăţii. Suntem gata să oferim întregul sprijin medical de care este nevoie şi am comunicat acest lucru domnului Azar Reuven, Ambasadorul statului Israel în România”, a arătat Alexandru Rafila, duminică, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că ”problemele politice se pot rezolva doar prin dialog, iar folosirea terorii împotriva populaţiei civile este inacceptabilă”.

Totodată, ministrul Sănătăţii a transmis condoleanţe tuturor celor care şi-au pierdut rudele şi prietenii în aceste evenimente dramatice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.