Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că România a primit, luna trecută, din partea companiei Moderna noua formulă a vaccinului anti-COVID, doze de vaccin adaptate noilor tulpini fiind trimise medicilor de familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Moderna a avut o atitudine foarte corectă, ne-au trimis dozele pentru un avans plătit de domnul Voiculescu (fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu – n.r.) în anul 2021. Nu trimiseseră dozele, le-au trimis acum, în luna decembrie. 1,2 milioane de doze, e bine că le-au trimis acuma, pentru că e vorba de formula nouă a vaccinului şi, cine doreşte, noi am distribuit medicilor de familie , dacă există doritori să se vaccineze să poată să o facă cu cea mai nouă formulă disponibilă”, a declarat Alexandru Rafila duminică seară, la Antena 3.

Acesta a precizat că, în acest fel, cei de la compania Moderna „au încheiat, practic, orice fel de litigiu comercial” cu România, fără a avea pretenţii de continuare a contractului sau în ceea ce priveşte un litigiu în justiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.