Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat că va încerca să facă în aşa fel încât sectorul de sănătate să fie afectat cât mai puţin de tăierile care ar putea avea loc în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Rafila a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, dacă se taia ceva legat de domeniul Sănătăţii în cadrul PNRR.
 
“Noi încercăm să tăiem cât mai puţin, dacă se poate deloc. Când vom avea o situaţie la zi, o să vă spunem. Încercăm să facem în aşa fel încât sectorul de sănătate să fie afectat cât mai puţin de acest lucru”, a declarat ministrul Sănătăţii.
 
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirma, în 31 martie, că scăderea cuantumului sumei alocate României prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) ca urmare a creşterii nivelului Produsului Intern Brut nu afectează decât în mică măsură domeniul sănătăţii. El explica faptul că bugetul alocat acestuia scade cu aproximativ 150 de milioane de euro, însă investiţiile nu vor fi afectate, banii fiind scăzuţi din bugetul alocat serviciilor de consultanţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.