Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, vineri, că în iulie sau în august se va semna contractului pentru proiectarea Spitalului Regional Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Rafila a afirmat, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova, că cinci din cele 11 oferte pentru proiectarea Spitalului Regional Craiova au fost selectate. 
 
"Mă gândesc cu foarte multă speranţă şi încredere la viitorul spital regional din Craiova. Informaţia este următoarea, în momentul de faţă s-a terminat perioada de precalificare, cinci din cele 11 oferte pentru proiectarea acestui spital au fost selectate şi informaţia pe care o am de la colegii mei care se ocupă de acest lucru este că în luna iulie sau august se va semna contractul pentru proiectarea acestui spital. Ştiţi bine că la celelalte două spitale, Iaşi şi Cluj, acest lucru deja s-a întâmplat. Trebuie să intre şi Craiova în linie dreaptă în ceea ce priveşte dezvoltarea Spitalului Regional care este important şi probabil că are şi o semnificaţie atât pentru locuitorii regiunii, cât şi pentru personalul medical”, a declarat Alexandru Rafila. 
 
Ministrul Sănătăţii a vizitat, vineri, mai multe unităţi medicale din Craiova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.