Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat povesteşte, în emisiunea Insider Politic, la Prima Tv, că după ce pompierii merg în activităţi de prevenire la diverse societăţi comerciale cărora le întrerup activitatea din cauza neregulilor constatate, încep „telefoanele şi intervenţiile”. În acest context, Arafat atrage atenţia asupra importanţei respectării legii şi regulilor de prevenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Când venin pe problemele de prevenire şi vin pompierii şi aplică amenzi usturătoare, sau închid o discotecă – acolo avem voie să punem sigiliu, conform legii şi sigilăm o discotecă -  să vedeţi atunci telefoanele şi intervenţiile şi... Nu neapărat de la politicieni, de la diferiţi oameni care sună şi încep: ”Dar acum am înţeles, nu putem să deschidem mai devreme? Dar nu putem să facem încă o constatare şi să anulăm sigilarea, că vine Anul nou?””, a afirmat Raed Arafat în emisiunea Insider Politic difuzată sâmbătă la Prima Tv.
Acesta a precizat că sunt persoane care dau astfel de telefoane pentru a insista asupra autorităţilor. 
„Se primesc (astfel de telefoane – n.r.), dacă nu primesc eu, primesc colegii, inspectorii şefi. Noi aşa, intenţionat, am dorit să fie legea, să nu lase nicio excepţie”, mai spune Raed Arafat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.