Preşedintele Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC), Radu Gănescu, a fost ales pentru un nou mandat în boardul European Patient Forum, el fiind totodată, trezorier al organizaţiei europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consider că este o recunoaştere a activităţii, pe care Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România a depus-o în ultimii ani şi o onoare pentru noi. Implicarea la nivel european ne ajută să fim mai vizibili şi să fim parte din proiecte importante”, a declarat Radu Gănescu.

European Patient Forum (EPF) este una dintre marile organizaţii de pacienţi, la nivel european. COPAC este singura organizaţei din România membră a EPF.

Preşedintele EPF este Marco Greco din Malta (ales pentru al doilea mandat). Boardul EPF are nouă membri, la fiecare doi ani organizându-se alegeri pentru jumătate din board.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.