Un pui de urs a fost lovit de o maşină sâmbătă seară, între Râşnov şi Predeal, animalul fiind preluat şi dus în sanctuarul Libearty pentru a primi îngriiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Un pui de urs de aproximativ 7 luni a fost lovit de maşină sâmbătă seară, pe DN73A, care leagă oraşul Râşnov de oraşul Predeal. Puiul a fost preluat de noi şi se află în drum spre sanctuarul AMP Libearty. Starea lui este gravă”, a scris pe pagina de Facebook Asociaţia Milioane de prieteni.

Ulterior, asociaţia a precizat că ursul a fost dus sanctuarul Libearty fiind examinat medical de către medicul colaborator al AMP.

Puiul de urs este  mascul, de aproximativ 7 luni, iar la prima vedere are hemoragie nazală şi o rană deschisă la picior.

Ursul se află în sala de operaţii. Hemoragia nazală a fost oprită şi rana pe care o are la unul dintre picioarele din spate i-a fost curăţată şi cusută.

”Este posibil să aibă hemoragie internă, iar următoarele ore sunt critice pentru el”, afirmă reprezentanţii Asociaţiei Milioane de Prieteni.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.