PSD Argeş anunţă pe Facebook un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, reprezentanţi ai administraţiei locale afirmând că organizatorii au obţinut autorizaţie şi că aşteaptă la manifestaţie 5.000 de participanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul anunţat pe pagina de socializare a PSD Argeş este programat pentru sâmbătă, începând cu ora 17.00, în Piaţa Vasile Milea din Piteşti. Conform paginii de Facebook a PSD Argeş, până joi după-amiază 2.400 de persoane primiseră invitaţii pe pagina de socializare la miting şi peste 200 anunţaseră că vor participa.

Anunţul privind manifestaţia organizată sâmbătă la Piteşti este însoţit de un mesaj al tinerilor social-democraţi, care susţin că ”în această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul şi litera Constituţiei” şi că sprijină Guvernul condus de Sorin Grindeanu. 

”Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie.Guvernul vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc”, este mesajul distribuit de PSD Argeş.

Surse din administraţia locală au declarat pentru News.ro că organizatorii au solicitat şi au primit autorizaţie pentru mitingul de sâmbătă, la care aşteaptă 5.000 de participanţi.

În 6 februarie, susţinători ai PSD anunţaseră tot pe Facebook un miting de susţinere a Guvernului, însă niciun participant nu a apărut în Piaţa Vasile Milea pentru a participa la manifestaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.