Agenţia Naţională Antidrog şi Agenţia Naţională Anti-Doping.au semnat miercuri un protocol prin care asigură sportivilor care încalcă reglementările anti-doping prin utilizarea substanţelor de abuz posibilitatea includerii în programe de reabilitare şi reducerea perioadei de suspendare de la 3 luni la o lună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, la sediul ANAD, a avut loc semnarea protocolului de colaborare între Agenţia Naţională Antidrog şi Agenţia Naţională Anti-Doping. Prin acest demers, cele două instituţii vor asigura sportivilor care încalcă reglementările anti-doping prin utilizarea substanţelor de abuz posibilitatea includerii în programe de reabilitare şi reducerea perioadei de suspendare de la 3 luni la o lună, dacă acest consum a avut loc în afara competiţiei”, precizează Agenţia Naţională Antidrog. De asemenea, în cadrul acestui protocol vor fi desfăşurate proiecte, campanii şi activităţi comune pentru realizarea scopului şi obiectivelor Strategiei Naţionale Antidrog şi ale Strategiei Naţionale Anti-Doping, precum şi ale Planurilor de acţiune aferente acestora.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.